Sevraj= dezobisnuire progresiva de… tine.


.Nu văd și nu aud
Simptomele sevrajului incep in decurs de cateva ore de la incetarea sau reducerea consumului masiv dragoste in compania ta. Am avut nopti in care nu am putut sa dorm de fericire, altele in care aveam convulsii de extaz. .
In prima faza,aveam senzatii si efecte, chiar a durat o buna perioada,mintindu ma la un moment dat ca n am picat, apoi ai devenit obisnuinta, parte din tabieturile mele , parte din viata mea , parte din mine.Uite cum azi esti un alt  viciu pe care nu stiu daca  vreau sa-l depasesc...Oare am devenit prea.. slaba?
Sa pun punct si gata, fara regrete, fara amintiri, fara tine, doar cu un zambet.Dar eu nici macar puncte, puncte nu pot pune cand vine vorba de propozitii cu tine.Care gandire rationala? De fapt,care gandire.. S-a asternut toamna peste toate.Nu ma mai recunoaste oglinda.
Se spune ca pentru diagnostic trebuie prezentate 2 din urmatoarele elemente :
- hiperactivitatea sistemului nervos autonom
- tremor al mainilor;
- insomnie;confuzie;
- iluzii sau halucinatii tranzitorii;
- anxietate;
- agitatie psihomotorie si un dor  nebun.
Eu in mod cert le am pe ultimele doua.
La reluarea consumului de  tine, aceste simptome pot sa dispara rapid.
Starea de sevraj poate dura cateva zile sau poate duce la aparitia de crize epileptice sau delirium tremens.Nu cred ca m ai lasa sa ajung pana acolo, nu i asa?
Tratament:
- doze de tine
- suplimente vitaminice constand in afectiune
- anticonvulsivante constand in imbratisari
- in primele 5 zile se monitorizeaza zilnic: temperatura, pulsul, tensiunea arteriala, starea de hidratare, nivelul de constienta si orientarea
Ideal ar fi sa fii langa mine. Idealuri..Afli ca este posibil sa fii doar jumatate din ceea ce consideri ca esti. Chestiile astea care exista numai in mintea omului,in inchipuiri, gradul cel mai inalt si mai greu de atins al perfecţiunii intr o directie ne a fost interzis prin definitie..Si totusi, atunci pentru ce mai visam?!

2 pareri:

Irra spunea...

tare simpatic sa fii dependent de cineva :)

Sweet Lemon spunea...

Genial!

Trimiteți un comentariu