Punctul pe trei de i

Ba baiatule,mi ai luat inspiratia!Nu te mai suport.Serios.Am ajuns sa ma holbez ca proasta,juma' de ora, la o pagina alba si sa nu fiu in starea sa scot un sunet, sa mazgalesc un dor sau sa tastez o silaba.Ce naiba, ca si clipirile mi le ai luat.Nici urma de entuziasm creator in mine,gata cu orice forta launtrica creatoare.Asa ca realizand prejudiciile,pagubele pe care mi le provoci, intreb si eu : cine naiba crezi ca esti?!
Da,da. Am imbufnat si aerul din jurul meu.

Eu sunt persoana care mai presus de toate se exprima.Dar oare inca sunt persoana aia?Dar oare inca..sunt..
E putin spus ca o sa ajung sa sufar de tulburari ale sistemului nervos (daca nu se intampla deja ), ca o sa fiu un om stapanit de obsesii, o sa ajung posedata de mintea-mi proprie.Esti mai rau decat o criza de trigemen.Si nici nu treci cu nimic.Ce calmamazepina, ce nimic.Mi ai dat peste cap si functia asociativa.Avea si psihicu' meu o aproape unica proprietate normala, de a lega intre ele mai multe imagini senzoriale, idei, reprezentari alergand in constiinta cu alte reprezentari asemanatoare sau intalnite anerior..  Da cum, ce atata asociere?!
Nu mai reusesc sa ne leg decat pe noi.Asta a ramas singura asociere (in)corecta.
Incorecta pentru ca probabil singurul scop comun e autodistrugerea.Corecta.. corecta pentru ca desi e atat de defectuasa apropierea asta e ceva ce n ai cum sa regreti. Nu?
Asa ca dau tot-intreg; integral, complet; din care nu lipseste nimeni sau nimic; cat exista, cat este, cat are; cat e de mare, cat se întinde, cat cuprinde; cat durează, cat tine-eu si inima mea.6 pareri:

RCA Ieftin spunea...

"Am imbufnat si aerul din jurul meu". frumoasa metafora!

Magda spunea...

Multumesc frumos

Pitic ♥ spunea...

Foarte fain, imi place ! :)

Amanta ta spunea...

Sunt unii oameni, care au ceva spectaculos in ei... ne iau tot.... si poate ei nici nu sunt constienti...

Daniel Alexandru spunea...

Buna :)
Te invit sa citesti :
http://www.tipimaginar.blgospot.com

Magda spunea...

Le dam tot.. :)

Trimiteți un comentariu