Se face soare

Mi-atarna ploapele peste cuvinte.Te-ncurci in tacerea-mi din ochi?Nici o speranta nu-mi mai inteapa venele.Nici un vis nu-mi mai inunda aerul.Nici un tu nu-mi mai blocheaza inima.Nici o   clipire nu te mai cauta.Plamani-mi sunt liberi, caci nu te mai inspir.Ochii-mi sunt limpezi, mi-e sila sa plang.Iar sufletul.. ei bine, sufletul mi-e plin.Ies din viata ta pe usa din spate.Sa nu te superi, nu esti tu de vina. Usa mea din fata e prea aglomerata si as vrea sa se mai plece si prin spate.Cred ca doare mai putin (?).Asa ca aplic.
M-as interna in inima cuiva, dar sunt prea goale sau prea.. goale. Si ce fel de pacient as fi eu acolo?Eu care nu mai incap nici in inima mea de-atata tu.Mi-atrana ploapele peste cuvinte.Doar o speranta imi mai inteapa venele.Doar un vis imi mai inunda aerul.Doar..nu."Nu ma insel, stiu ca tu nu ma iubesti si asta ma deruteaza si mai mult." Dragostea ramane, oamenii se schimba.


PS : Iar imi intelegi gresit sentimentele, cuvintele, tacerile,clipirile.
      Si dorurile.
PSS: Soare a fost mereu, dar eu stau mai mult cu ochii-nchisi.

4 pareri:

Diana spunea...

,,M-as interna in inima cuiva, dar sunt prea goale sau prea.. goale”. Foarte adevărate vorbele astea și foarte actuale, tot mai multe inimi sunt goale...Crudă realitate.

Александра spunea...

Va fi bineee..deschide ochii te asteapta o lumea noua>:D<

mindfreak spunea...

Eu care nu mai incap nici in inima mea de-atata tu.Mi-atrana ploapele peste cuvinte.Doar o speranta imi mai inteapa venele.Doar un vis imi mai inunda aerul.Doar..nu."Nu ma insel, stiu ca tu nu ma iubesti si asta ma deruteaza si mai mult."


ma regasesc atat de mult in partea asta..:(

Maria spunea...

foarte frumos:)

Trimiteți un comentariu