Fericirea'i la bursa

Ma aflu intr-un cerc vicios.Unul de genul din care dupa ce iesi, ai nevoie sa fi dus la reabilitare.Reabilitare in adevaraul sens al cuvantului, in acte.Sa fi repus in drepturile personale pierdute,in urma unei condamnari, facute de mana ta.Nu stiu daca sunt inca la momentul in care ma condamn singura, dar poate ar fi cazul.
Pe de'o parte esti tu.
Tu, pentru care nu doar ca am tras cu dintii, dar probabil mi-am si pierdut din ei, metaforic vorbind.Exact ce credeam cu tarie ca am nevoie, la momentul si locul potrivit.Cantitatea nepotrivita din toate, dar cu care ma multumeam.Si mie imi suna ciudat "multumeam".
Tu care mi-ai dat peste cap toate principiile,orice lege de baza pe care o aveam intemeiata de ideea stiintifica conform careia la un anumit moment, dupa o anumita experienta, poti sa cataloghezi pe cineva prin prisma a ceea ce ne inconjoara si ceea ce este relativ normal, pe langa actiunile reflexe si fiziologice.Nu mi-ai mai lasat niciun element primordial de care sa ma leg, prin care ma consolez ca "uite ma, asta o sa urmeze acum".Cunoscandu'te am cam inceput sa ma prind care e smecheria.Si sincer, nici la momentul actual nu stiu daca e bine sau e rau, dar in mod cert ti-a oferit un plus. (Unul chiar imens, pe care il purtai in frunte).Pentru ca suntem inconjurati numai de clisee si trebuie sa ma supun si eu unora, ca si cel care ne-a adus aici,din categoria ce e nou pe piata atrage si provoaca, m-am riscat si eu tratand cu indiferenta ipoteza in care mi-ai dauna.
Eu fiind opusul unui stereotip,am picat totusi si in plasa asta.Minus un punct pentru mine.Asa ca in timp ce tu gastigai puncte, eu le pierdeam.Doar in mintea mea, normal.Pana am ajuns undeva aproape la poluri opuse chiar pe axe opuse si totusi impreuna.
Si inca sunt in pericol sa mai "pierd" niste dintisori.Si rau n-o sa-mi para.

Pe de alta parte, mai e si opusul tau.
Persoana picata la momentul si locul nepotrivit, tot in cantitatea nepotrivita.Exact ceea ce credeam cu tarie ca nu as mai avea nevoie niciodata, pentru ca ajunsesem la punctul de saturatie cu un alt exemplu' de genul.Chiar credeam ca nu pot sa mai aditionez cu alte elemente din molecula lui ( genului).Tipologie ce bate spre clasic, evident cu anumite piese caracteristice, pe baza careia imi formasem multe principii.Care ma face sa imi amintesc  ca nu fac parte din cele 99,99999% femei care tanjesc dupa simplitate.Alt cliseu, din categoria ce e vechi nu e demn de atentie si uite asa  m-am riscat si eu fiind sigura ca nu mi-ai putea dauna.Motiv pentru care purtai un mare minus pe frunte.Iar cu plusurile lui, dadeai tot minus.Doar ca am omis partea in care minus cu minus, da plus.Adica, tu cu mine, tot plus dadea. I was wrong, again.
Apoi, imi aminteai de el.De cel care mi-a provocat saturatia, al treilea punct din cercul meu.Cred ca d-aia te vroiam mai mult.De antrenament.

Combinandu-te pe tine cu opusul tau, unele s-ar declara fericite.Wrong, cel mult multumite, pentru ca atat timp cat imaginea mea despre fericire nu se mananca cu asa ceva, nu pot sa imi inchipui cum altcineva ar fi.Ce-i drept, e contropirea perfecta.E ca atunci cand esti in mall si nu stii ce vrei.Te ghidezi dupa starea de spirit first " hmm.. asta-mi trebuie acum!".Asa si cu voi.

Ceea ce nu stiti e ca tu si opusul tau ati conceput al patrulea punct pe cercul meu.
Tu il urasti, opusul tau il iubeste.
How lovely.
Persoana cea mai nepotrivita, in cel mai nepotrivit moment cu putinta, dar in cantitatea perfecta.Moment in care voi ar trebui sa va puneti pe treaba si sa imi amintiti ca e vorba de un cerc si ca trebui sa imi continui traseul si sa nu ma opresc in punctul patru.Cel care are toate gesturile si toate cuvintele in cele mai bine alese momente, mulate parca dupa sufletul meu.

Asa ca alerg si ma invart, pana o sa fiu prinsa undeva sau pana o sa cad de tot.
Dar daca TU spui "stai!", e cert ca nu ma mai misc. :)
Nu-mi ramane decat s'astept,nu?
Nu...

PS: situatie pur imaginara.

1 pareri:

Ella. spunea...

Cu toate astea, ma regasesc printre randuri mai mult de 85%.. Imi place cum ai conceput-o, se bazeaza pe un plan real, ca orice lucru imaginat, dealtfel. Pana la urma totul porneste de la un element intalnit, vazut, placut, simtit, privit din realitate! :)

Trimiteți un comentariu