Viata mea n-are titlu

In seara asta am stat cocotata pe geam si am fumat.N-am mai facut chestie asta de prin decembrie.Ceea ce e ciudat pentru ca stau cu geamu deschis larg de vro 3 luni si nu mi-a trebuit.Prin chestia asta ma refer, sa stau cocotata pe geam.Mi-a luat mai mult de 4.37 pentru ca mi s-a terminat melodia inainte de tigara.M-am gandit la toate cacaturile de pe lume.Se pare ca mi-am reluat  vechile obiceiuri.Prin chestia asta nu ma refer la cocotatu' pe pervaz, ci la discutiile cu tine. Recunosc, pe mine m-a mancat in cur prima.Am aflat care mai e viata ta,pe unde si cu cine o arzi.Stiu, sunt proasta.Evident, pe tine te-a durut in cur care e viata mea.Dar nu'i bai, ca sunt obisnuita cu asta.Nu eram obisnuita sa ma doara pe mine, de a ta.Dar am tot timpul din lume sa ma obisnuiesc.Si nu trebuie sa imi spui ca te-ai schimbat.Ma amuza prea tare.Crezi ca asta nu stiam?
Exist in dati inestimabil de rare in viata ta, oricat cacat ai manca ca nu.Ca nu exist sau ca exist in mai multe.Depinzand cu cine vorbesti.Tu stii, mie nu-mi pasa.Na ca m-ai adus si acolo.Acum ce mai faci?Pentru ca stii ce e de cacat in viata asta pe langa toate lucrurile de cacat din viata asta?Faptul ca cei care vor sa se intoarca, o sa o faca intotdeauna mult prea tarziu.Da' cred ca te-ai prins si de asta.Si de faptul ca tu ai lasat urme, iar el le sterge.Si nu, inima mea nu ramane ca o suprafata uzata.Nu risca nimeni sa-si mai rupa gatu' pe acolo.Asa ca o sa-ti spun acum cum e viata mea.
E complicata, cum a fost si cu si fara tine.
E plina de oameni care clipesc pentru mine.E plina si de cacaturi ce-i drept, dar macar e plina de ceva.
E dulce-acrisoara, datorita lui.Nu, amara n-a fost niciodata, nici cu, nici fara tine.
O traiesc ca si cum fiecare fapta a mea ar deveni lege universala.Si poate ca n-am primit carti bune, dar le joc bine pe cele pe care le am.Iar viata mea are toate de ce-urile, asa incat pot suporta toate cum-urile.
E mai mult decat perfect de comfortabil de mediocra pentru unii.E la fel, dar totusi cu cateva clipiri diferita de cum ai lasat-o.E ca o Milka cu raisin& nuts.
Asa ca sper ca si viata ta sa fie precum  un bildungsroman.E nevoie de timp si spatiu pentru a fi scrisa. Insa odata inceputa, acesta devine oglinda in care trebuie sa privesti pentru a te recunoste din unghiul potrivit.Si n-oi stii eu cine stie ce geometrie, dar noi mereu ne-am aflat in unghiuri diametral opuse.Doar ca acum.. sper sa si ramanem asa.Pentru ca asta mi-e viata fara tine si mi-e foarte bine asa.


Iar acum ma duc sa ma cocot iar pe geam.

11 pareri:

Stefan spunea...

nu sunt ferestre la casa cati cati barbati o sa te mai faca sa simti astfel :)

Magda spunea...

:)) se contorizeaza ferestrele lor, ca de la mine a inceput totul.Blogul asta e doar o incercare de a-mi descoperi regretele pe care nu le mai regret.

bebe`Roz spunea...

Go Magda! :X Cel mai frumos blog pe care il citesc :X Si uite asa ai mai binedispus pe cineva. Imi place felul tau de faci haz de necaz oarecum. Felicitari! >:D<

Magda spunea...

Multumesc frumos. :D

Stefan spunea...

tu iti asezi tristetile in rafturi si ala se binedispune... apoi tu multumesti... e delicatete sau prostie?:)

Magda spunea...

Ala poate sa-si bage si un deget in cur. :)
Cate putin din ambele.Nu conteaza cat mi-e bine asa.

Stefan spunea...

lupta mai mult pentru esecurile tale :)

piticescu spunea...

autosuficienta...

Александра spunea...

Viata merge inainte nu trebuie sa te opresti la un moment de genu sa stai sa te gandesti daca merita sau nu..

Irra spunea...

mie mi se pare a fi retrospectiva si asta iti trebuie ca sa-ti revii zic

Stefan spunea...

bai indiferent de comment, tine cont " de genu"... hihih futu-va-n bot cu sereotipiile astea de doi bani... bai, nu mai viciati blogul magdei...gen

Trimiteți un comentariu