Derutant

Lucrurile se nasc si mor unele in miezul celorlalte..Nu ai niciodata un inceput si un sfarsit clar,cel putin nu in viata mea.Uneori e.. bine.Da e bine..dar te aduce intr-o stare de confuzie de nici nu mai stii cum te cheama.Nu stiu daca zapaceala asta in care sunt e chiar un exemplu potrivit pentru mine, deoarece pana la urma cam mereu ma regasesc intr-o stare patologica,de cele mai multe ori persistenta, constand in pierderea claritatii gandirii.Indiferent de ce segment existential e vorba.De cele mai multe ori se manifesta din cauza unei aglomerari de sentimente intercalate in mine pe care refuz sa le mai exprim.Nu cred ca e o problema..pentru tine ce-i drept.Cum se gandeste,cum se iubeste,cum se sufera nu te invata nici in gimnaziu,nici in liceu,nici in facultate si 
n-o sa primesti niciun certificat de absolvire pentru asta.Si oricum, dupa ce stii totul vine indoiala.Te macina,te ameteste,te fierbe,iar asta pentru ca nu ai incredere.Nu te invinovatesc, dar e ceva ce nu am cum sa nu iti cer,cat timp ofer.Asa ca spune-mi tu cum e mai bine? Sa te lasi purtat de indoieli,sa te framante gesturile mele sau sa te stii in pericolul de a-ti permite macar un prim proces afectiv sa mi-l acorzi:increderea.Daca treci peste prima indoiala, pentru ca deja o simt eu.. lasa-ma sa stiu.Ah,da si.. nu exista decat o singura varianta de raspuns.Stiu ca nu iti place sa mergi la risc,dar te-ai gandit cat pierzi daca merita?


Asa ca,tu ce vei alege?

3 pareri:

Cristian spunea...

Viata este un risc...Riscul inseamna a merge pe carari nebatatorite de altii.Si da, suntem singurii responsabili de alegerile noastre.Alegerea ne apartine.Frumos blogul...Felicitari!:)

Antiignorantu spunea...

ia mai mediteaza:)

Fata cu Cafea spunea...

Dileme vor exista întotdeauna. Ideea este să fii cât poţi de raţional şi să încerci să te cunoşti cât poţi de mult pe tine însăţi. Iar încrederea este un cuvânt foarte mare, cea mai importantă fiind cea de sine :). Îţi mulţumesc pt "urmarire", să ne citim cu bine în continuare :) ;)

Trimiteți un comentariu