Cry me out.



Ai ajuns prea tarziu si nu mai meriti asteptarea,nu-i asa?Nu mai tine de mine de cand ti-ai ratat ultima sansa atunci cand m-ai jucat.Poti sa si plangi dupa mine, dar oricum n-ai face'o.
Poate ar fi cazul sa te maturizezi.Asa,un piculet macar.Cat sa constientizezi ca nu ai mereu o calea de intoarcere,o plasa care sa te prinda..sa te sustina,un ceva.Uneori pici,se intampla.Mi s-a intamplat si mie,poate chiar des.Dar te ridici,ca d'eh.Ai inteles? Te ridici.. sau te lasi ajutat.Nu te afunzi mai mult.Nu cred ca iti place sa-ti faci rau singur.Sau cel putin sper.Am primit tot ce trebuia sa ajunga la mine,dar raspunsurile sunt aceleasi.
Is time to get over yourself.
Uite, ca sa simplific putin treaba.Poti divide cam orice pe lumea asta.Cu mine nu mai ai sansa asta.Cam orice/oricine are 2 masti, intelesuri ce vrei tu.Sa nu consideri ca o fac pe profa' pe aici, am fost invata la randul meu.Exemplul de azi: AFECȚIÚN//E ~i f. 1) Atitudine de dragoste, prietenie și atașament față de cineva. 2) med.Alterare de natură organică sau funcțională a stării normale a unui organism (uman sau animal); boală; maladie. [G.-D. afecțiunii; Sil. -ți-u-] /affection, lat. affectio, ~onis
La inceput, te incadrai perfect in tiparul primului sens.Acum nu mai provoci decat o alterare functionala a starii normale a organismului meu.Si da,te-ai putea gandi ca e ceva de bine.Ei bine,nu e.Adica nu e in sensul ca ma afectezi emotional.Recunosc ca ai reusit si "performanta" asta, dar nu mai e cazul.



PS: E fictiune.Mai simt nevoia din cand in cand.

1 pareri:

Ella. spunea...

Multumesc mult pentru cuvinte, Magda..:( si pentru melodie, are niste versuri foarte frumoase.

P.S: Ador ideea fictiunii tale: "Poti divide cam orice pe lumea asta.Cu mine nu mai ai sansa asta". >:)

Trimiteți un comentariu