Rugaminte catre cititorii mei ?

Apelez la "public" pentru ca unori chiar nu stiu ce sa fac pentru a iesi din starile mele de cacat,in ultimul timp tot mai dese si mai de ..cacat.Deja nu mai am ce seriale sa vizionez, ce muzica sa ascult, ce persoane sa enervez..si ma rog,multe altele nu functioneaza oricum pentru ca din moment ce te simti ca un excrement proaspat iesit din sfinctere, aia e si punct.Starea actuala o pun pe baza racelii.


Astept sfaturi..

6 pareri:

Ada spunea...

seriale: skins, grey's anatomy, weeds, ghost whisperer.
muzica: nu stiu exact ce gen de muzica asculti, dar in ideea ca esti deschisa la orice e de calitate, incearca SOAD, Steleverzi, Pink Floyd, Kate Nash, Placebo, Halou, Archive, Yann Tiersen. cam fara nicio legatura intre ele, stiu.
filme: eternal sunshine of a spotless mind, engel+joe, life as a house, requiem for a dream, donnie darko, 500 days of summer.
sper sa iesi din starea asta cat mai curand>:D<god knows i know the feeling.

Magda spunea...

Multumesc frumos. Weeds n-am vazut, in rest tot e luat.

Anonim spunea...

Bună Magda! Îmi place mult blogul tău, în primul rând ca și aspect. De citit nu am apucat încă..deja e foarte târziu, dar promit că mâine am să trec iarăși pe la tine :)

Anonim spunea...

pai...aaa...deci...aaa enrveazama pe mine,asculata GuesWho,Spike sau Maximilian si trecand la alt nivel poti incerca Sade...o sa mai vin cu propuneri,scz dar mam blocat putin...ceao

. spunea...

fiecare mai are pase proaste. o sa treaca. :) poate mai devreme decat crezi.. cat despre seriale, Scrubs mereu m-a scos din stari aiurea.

RaMonaPettro spunea...

Ti-as sugera ca film: More than blue ( coreean aparut in 2009- merita vazut!), The Corpse Bride (desen animat de Tim Burton - cel mai tare :>) sau Beetlejuice (din 1988 tot de Tim Burton), My sister`s keeper (exceptional), serialul: Vampire Diaries (sunt deja 14 episoade aparute din sezonul I) ... Tooth Fairy , Old Dogs, Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief, The Spy next door ...:))
Nu mai stiu :)) ... pe parcurs daca imi voi mai aminti iti voi spune. Am vazut o multime de fimle la viata mea, insa acum nu-mi mai trec prin minte decat cele recente :)) ...

La muzica :-? ...
Enya, Secret Garden, Yanni, Declan Galbraith, Shania Twain, Hayley Westerna, Carrie Underwood, etc ... ( eu una ascult in general muzica clasica sau lenta ) :)) ...

Sper sa-ti fi fost de ajutor!!!
>:D<>D:<>D:<

Trimiteți un comentariu