Nu-i loc de titlu aici,nici de noi

Cred ca incep sa stiu ce s-a intamplat.Ai spus prea usor "Te iubesc" si probabil continui sa faci asta si cu restul domnisoarelor din viata ta.Cineva mi-a zis ca femeia se indragosteste repede indiferent daca e ilogic.Eu nu faceam asta. Nici acum n-o mai fac.Si n-ai fost doar o scapare de moment.Asta e cel mai trist.M-am saturat sa ma intorc mereu spre tine,dar inca o fac.Cu un gand, cu un zambet,dar niciodata cu totul.Nu ti-ai asumat cuvintele alea spuse prea devreme si totusi atat de perfect.Ma intriga cum nu reusesc de cele mai multe ori sa te inteleg.Si ma dispera cand reusesc,pentru ca suntem prea diferiti.Ai aceleasi miscari vechi pentru o noua romanta.Ma simt oarecum mandra de asta, fara sa stiu de ce.Ma intreb de multe ori daca mai exista vrun lucru pe care as putea sa ti-l  spun..care sa iti aduca poate cea mai mica urma de mirare pe fata.Pe care sa mi-o si arati.Mai exista vrun lucru pe care sa nu-l stii despre mine? M-a ciupit un paianjen pe spate,cred.Asta sau intoxicatie de la oua umplute.As putea sa-ti spun si ca din cand in cand mi-e dor.Ca ai o amprenta prea pronuntata si ca esti enervant.Cumplit de enervant.Ma intreb uneori.. ai avea un soc daca mi-ai citi blogul?Imi vine sa sterg  fiecare rand.Serios.

4 pareri:

Anonim spunea...

uff.
ma regasesc in ce scrii tu.
si mie imi vine sa sterg fiecare rand uneori si nu pot, pentru ca sunt gandurile mele.

Fata cu Cafea spunea...

Atunci când ştim totul unul despre celălat ar trebui sa ne reinventăm, mereu. Să ne luăm de la zero.. :) Ce frumos ar fi şi să nu încetăm să ne uimim. Asta e toată frumuseţea.

Lorelei spunea...

Iti dau perfecta dreptate...Nu mai e loc de nimeni,nici de nimic.E nevoie de o pauza,mai mult sau mai putin timp,totusi trebuie o pauza,ca sa se "refaca" iubirea...

Mihailush spunea...

cred ca cunosc senzatia asta "ma intorc cu un gind, cu un zimbet, dar niciodata cu totul" ....parca l'ai citata din mine )))
Frumoasa postare!!!

Trimiteți un comentariu