Unbreakable rules.

1) FERICIREA NU EXISTA.

2)
DRAGOSTEA ESTE IMPOSIBILA.

3)
NIMIC NU ESTE GRAV. 



Nimic mai simplu de atat.Mi se rupe de orice ati avea de comentat.



8 pareri:

Acece spunea...

Consider ca toate trei sunt false.Exista lucruri grave,iar un exemplu il avem aici de fata,si anume ideea intiparita fortat ca fericirea si dragostea nu exista.Iar tu esti de acord cu mine.(nu te minti/amagi singura)

Magda spunea...

Dar ce e asa de grav in asta? Fericirea in sensul de fericire continua nu exista,iar in momentul in care e intrerupta,e ca si cum nu ar fi fost deloc,iar despre dragoste am zis doar ca este imposibila,nu ca nu exista.Sunt niste diferente in interpretare acolo.E dragut sa vad ca esti sigura pe tine,dar nu stii cu ce sunt sau nu de acord sau cum de mi s-au intiparit mie ideile astea in minte.Oricum,mulumesc de sfat >:D<.

Acece spunea...

E grav pentru ca sunt esentiale in viata,iar noi doar o viata avem.Nu ai specificat ca e fericire in sensul de fericire continua.Cat despre dragoste,in momentul in care spui ca e "imposibila" afirmi efectiv ca nu exista.Sunt niste echivalente.Multumesc.(uite de ce sunt sigura pe mine)

Magda spunea...

Totul depinde de context.Ce inseamna pentru mine imposibil e diferit pentru tine.Oricum nu vad de ce ar trebui sa specific ceva.E strict parerea mea si atat. :)

acece spunea...

:)) cum spui tu.

Magda spunea...

E bine ca ai ajuns tot la concluzia asta :)).

acece spunea...

nu e asta concluzia mea :)).

Magda spunea...

Atunci abtine-te de la "cum spui tu " ;))

Trimiteți un comentariu